FÅ PLASSER! 9.-10. FEBRUAR 2023

Bransjesertifikat i boligutleie og -forvaltning

FYSISKE PLASSER UTSOLGT. DIGITALE BILLETTER LEDIGE. Et eget bransjesertifikat for deg som jobber i utleiesektoren, og som ønsker et helhetlig kompetanseløft innen boligutleie og -forvaltning.Alle fysiske plasser er nå bekreftet solgt. Fremdeles anledning til å følge undervisningen live, samt å bestille redigert opptak (e-billett).

 

Senter for eiendomsfag i samarbeid med Norsk Eiendom inviterer til vårt årlige deltidsstudie i boligutleie og -forvaltning.

Dette lærer du

Formålet med bransjesertifiseringen er å etablere en felles bransjeutdanning for kunnskapsmedarbeidere som jobber i utleiesektoren.

Programmet vil inneholde praktisk anvendbar kunnskap, som utleieorganisasjoner kan ta i bruk i sitt daglige virke. Gjennom foredrag, caser, presentasjoner og hjemmeoppgaver får deltakerne et utvidet blikk på egen rolle, som er av avgjørende betydning for at det profesjonelle leiemarkedet skal kunne videreutvikles.

Dette deltidsstudiet passer for

Bransjeutdanningen vil være velegnet for medarbeidere i private og offentlige boligeiendomsselskaper, som jobber med utleie og/eller forvaltning av boligeiendom.

Tid og sted

Modul 1 Boligutleie: 9.-10. februar 2023 kl 09:00-16:00.

Modul 2 Boligforvaltning: 2.-3. mars 2023 kl 09:00-16:00.

Senter for eiendomsfag, Klingenberggata 4 i Oslo – like ved Nationaltheatret stasjon.

Lærekrefter:

For å belyse tankesett, arbeidsmetodikk og relevante verktøy bidrar en rekke eiendomsorganisasjoner og sentrale rådgivermiljøer direkte inn i undervisningen, hvor ledere og spesialister deler av egne erfaringer, råd og anbefalinger.

Hver samling fasiliteres av senterets programdirektør, som har det pedagogiske ansvaret for deltidsstudiet samt ansvaret for den røde tråd gjennom programmet. Blant suksesskriteriene for deltidsstudiet er den gjennomgående vektleggingen av hensyn til utviklingen og endringen i leiemarkedet og utleiesektoren.

Case:

Til hver modul stiller en leder eller spesialist fra en veletablert eiendomsorganisasjon, som vil presentere et eiendomscase fra egen virksomhet – med en tilhørende refleksjonsoppgave som deltakerne besvarer på dag to.

Bransjesertifikat og kompetansetest

Hver modul avsluttes med en skriftlig hjemmeoppgave, som danner grunnlaget for senterets kompetansebevis i dette emnet. Vurderingsform er Bestått / Ikke bestått. Innlevering av oppgaven er anbefalt, men ikke påkrevd. Bestått kompetansetest for begge moduler danner grunnlag for senterets bransjesertifikat i boligutleie og -forvaltning. Sertifikatet utstedes av senterets fagråd, som består av ledere og spesialister fra eiendomsbransjen.

Velg mellom:
  • Fysisk oppmøte
  • Følg undervisningen live på nett
  • E-billett. Tilgang til ferdig redigert opptak, se det når du vil.
Deltakeravgift:

Ordinær: Kr 12.500,- pr deltaker pr modul.
Medlem: Kr 11.000,- pr deltaker pr modul (gjelder senterets støttespillere samt deltakere i nettverksgrupper).

Deltakeravgiften er fritatt for merverdiavgift som undervisning når denne følges fysisk eller live på nett. Ved bestilling av e-billett (redigert opptak) tilkommer merverdiavgift.

Bindende påmelding.

Spørsmål?

Ta kontakt med Henrik Strømme tlf.nr. 41 44 50 00 eller Johan Hille-Dahl tlf.nr. 90 28 76 66 dersom du har spørsmål til fordypningskurset.

  • To undervisningsmoduler á to dager på dagtid i Oslo, alle fra kl 09:00 til 16:00. Velg mellom fysisk oppmøte, e-billett eller live digitalt.
  • Spesialister fra utvalgte eiendomsorganisasjoner presenterer egne caser for diskusjon og læring.
  • Undervisningsmiljøet består av erfarne ledere, spesialister og rådgivere innen boligutleie og -forvaltning.

Meld deg på Bransjesertifikat i boligutleie og -forvaltning nå!

Våre lokaler:

Vårt moderne undervisningssenter holder til i Klingenberggata 4, vis-à-vis Nationaltheatret stasjon i Oslo. Heisen tar deg til 8.etasje, hvor du vil finne våre undervisningsfasiliteter, egen takterrasse samt innbydende fellesarealer som benyttes til pauser og lunsj.

Lunsjen er inkludert i deltakeravgiften, med mindre annet er angitt. Denne serveres i våre lokaler, og blir levert av et anerkjent cateringbyrå som vi har gode erfaringer med. Vel møtt til faglig kunnskapspåfyll og nettverksbygging hos eiendomsbransjens kompetansesenter!

Moduler

Innholdet i deltidsstudiet

Boligutleie

Modul 1 rommer praktisk anvendbar kunnskap som en utleieorganisasjon trenger for å kunne operere med lønnsomhet, kvalitet og fornøyde leietakere.

Boligforvaltning

Modul 2 gir deg praktisk anvendbar kunnskap som en forvaltningsorganisasjon trenger for å kunne operere med lønnsomhet, kvalitet og fornøyde leietakere.

X

Meld meg på nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev samtykker du til at vi lagrer dine persondata for dette formålet. Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev. Les vår personvernerklæring her.
Skjul

Støttespillere