21. mai 2024

SEKSJONERING FRA A TIL Å

Eiendomsutvikling er et komplekst og utfordrende fagfelt, som krever inngående kunnskap til de ulike offentlig- og privatrettslige sidene, herunder ved seksjonering av fast eiendom. Dette fordypningskurset er utarbeidet for å gi deg en oversikt over seksjoneringsregelverket, med siktemål om å sette deg i stand til å organisere og gjennomføre komplekse utviklingsprosjekter.

Dette lærer du:

Fordypningen vil gi deg en oppdatert kunnskap om seksjonering – med særlig vekt på prosessen, mulighetene og fallgruvene ved seksjonering av utviklingsprosjekter. Deltakerne skal lære og forstå seksjoneringsprosessen, hva den innebærer, hva man særlig må være oppmerksom på, og praktisk kunnskap for selve søknadsprosessen (fremgangsmåte, dokumentasjonsbehov mv.).

Dette fordypningskurset passer for:

Det faglige innholdet passer for eiendomsbesittere, eiendomsutviklere, advokater, arkitekter, økonomer og andre rådgivere, både profesjonelle og private aktører, som driver med forvaltning eller utvikling av fast eiendom.

Program:
  • Generell innføring i eierseksjonsloven
  • Seksjoneringssøknaden og kommunens saksbehandling
  • Utvalgte relevante problemstillinger og nyvinninger i eierseksjonsloven
  • Seksjonering av utviklingsprosjekter
Lærekrefter:

Undervisningsansvarlig er Simon Ulleland, senioradvokat i Advokatfirmaet Thommessen.

Simon har bred kompetanse innen eiendomsutvikling, og arbeider særlig med spørsmål tilknyttet offentlig rett og plan- og bygningsrett. Ulleland har gjennom sitt arbeid i Thommessen opparbeidet seg betydelig erfaring innenfor ulike typer planprosesser, seksjoneringssaker, delesaker og oppfølgning overfor offentlige myndigheter.

Tid og sted

21. mai 2024 fra kl 09:00 til 16:00.

Senter for eiendomsfag, Lille Grensen 7 i Oslo – like ved Stortinget. Inngang fra Arbeidergata.

Deltakeravgift:

Ordinær: Kr 7.500,- pr deltaker.

Våre støttespillere og deltagere i senterets nettverksgrupper har 20 % rabatt på fordypningskurs.

Ved bestilling av e-billett tilkommer merverdiavgift. Bindende påmelding.

Meld deg på SEKSJONERING FRA A TIL Å nå!

Våre lokaler:

Senter for eiendomsfag holder til i Eiendomsfagets hus i Lille Grensen 7 i Oslo, med Stortinget som nabo. Heisen tar deg til fjerde etasje, hvor du vil finne våre moderne undervisningsfasiliteter samt innbydende fellesarealer som benyttes til pauser og lunsj.

Lunsjen er inkludert i deltakeravgiften, med mindre annet er angitt. Denne serveres i våre lokaler, og blir levert av et anerkjent cateringbyrå som vi har gode erfaringer med.

Vel møtt til faglig kunnskapspåfyll og nettverksbygging hos det ledende etterutdanningsmiljøet for eiendomsorganisasjoner i Norge!

X

Meld meg på nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev samtykker du til at vi lagrer dine persondata for dette formålet. Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev. Les vår personvernerklæring her.
Skjul

Støttespillere