Logo – Eiendomsfag

Personvernerklæring

Senter for eiendomsfag skal behandle personopplysninger i tråd med det til enhver tid gjeldende norske regelverk.

For oss er det viktig at våre kunder vet hva slags personopplysninger vi samler inn, hvorfor, samt hvordan vi håndterer disse. Personopplysninger er opplysninger som kan kobles til deg som enkeltperson, f.eks. fødselsnummer, adresse, telefonnummer og lignende.

Hvilke personopplysninger samler vi inn og hvorfor?

  1. Senter for eiendomsfag benytter informasjonskapsler/cookies for å forbedre din opplevelse av vårt nettsted, og for å forbedre våre tjenester. Ved å fortsette å benytte våre nettsider samtykker du i bruken av informasjonskapsler. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at den ikke aksepterer informasjonskapsler. Les mer om formålet med disse nederst på denne siden.
  2. Når du henvender deg til oss med en forespørsel via e-post, telefon, eller på annen måte, vil personopplysninger om deg kunne nedtegnes eller lagres for å kunne svare på og å følge opp din henvendelse. Du kan i den forbindelse gi et samtykke eller ei til å motta videre informasjon fra oss via vårt nyhetsbrev.
  3. Når du melder deg på et kurs eller arrangement hos oss, lagrer vi ditt navn, din adresse, navn på evt. arbeidsgiver, din fakturaadresse og din e-postadresse, evt. også ditt mobilnummer. Dette med det formål å registrere riktig person som deltaker, kunne fakturere riktig person/firma, samt for å kunne sende deg detaljert oppfølgingsinformasjon om kurset/arrangementet samt evt. kursmateriale/tester/evalueringsskjema i etterkant av det spesifikke kurset/arrangementet. Vi lagrer hos oss en elektronisk kopi av dine kursbevis e.l.. Dette som en servicetjeneste dersom en deltaker har behov for en kopi ettersendt. Vi lagrer denne kopien i to år før den slettes.
  4. Når du melder deg på et kompetansetilbud som gir mulighet for eksamen med studiepoeng, vil vi også måtte hente inn vitnemål og/eller CV samt fullt fødsels- og personnummer. Dette grunnet lovgivning på utdanningsfeltet. To år etter at et slikt tilbud er fullført av deg, sletter vi denne dokumentasjon om deg. Det eneste vi  deretter beholder er en samlet oversikt over hvilke tilbud du har deltatt på og hvilke universitet/høyskole du i forbindelse med tilbudene har tatt eksamen hos. Universitetenes og høyskolenes adresse kan gis deg ved behov, slik at du selv kan henvende deg direkte dit for å få tilsendt en kopi av karakterutskrift o.l. dersom opprinnelig utskrift fra universitet/høyskole er gått tapt i ditt eget personlige arkiv.
  5. Når du bestiller faglitteratur e.l. fra oss, lagrer vi ditt navn, din adresse, din fakturaadresse og din e-postadresse, evt. også ditt mobilnummer. Dette for å kunne sende produktet dit det skal, samt kunne fakturere riktig person/firma.
  6. Vi vil heretter ikke, uten direkte samtykke der og da, navntagge foto som blir tatt av deltakere på våre kompetansetiltak og arrangementer.
  7. Ved din bestilling eller ditt samtykke om å motta vårt nyhetsbrev, vil det i den sammenheng fremgå hvilke data vi samler inn og til hvilket bruk.
  8. Vi selger aldri videre data om deg.

Vår bruk av databehandlere

Vi anvender eksterne virksomheter til å føre regnskap, samt til å foreta drift av våre IT-systemer, faktureringssystemer og hjemmesider. Disse virksomheter vil kunne komme i berøring med persondata vi har om deg, og det inngås derfor avtaler med dem om deres behandling av data i tråd med det offentlig gjeldende personvernreglementet. Disse virksomhetene er databehandlere og utfører bare arbeid på vår instruks. Dersom de har mistanke om at norsk regelverk ikke følges, har de plikt til å melde fra til tilsynsmyndighetene.

Dine rettigheter

  1. Innsynssretten. Du har til enhver tid rett til innsyn i hvordan vi behandler og lagrer dine opplysninger. Ønsker du å se hvilke data vi lagrer om deg, tar du direkte kontakt med oss (se nedenfor).
  2. Retten til korrigering. Dersom du mener at data vi har om deg er ufullstendige eller ikke er korrekte, har du rett til å be om at disse blir justert.
  3. Retten til sletting. Du har rett til å be om å få slettet hvilke som helst personopplysninger behandlet av oss, bortsett fra i følgende situasjoner:
    a) Du har uoppgjort gjeld hos Senter for eiendomsfag eller b) Du mistenkes for eller har misbrukt våre tjenester i løpet av de siste fire årene eller c) Gjelden din har blitt solgt til en tredjepart i løpet av de siste tre årene eller d) Dersom du har en konkret påmelding eller bestilling, vil vi beholde personopplysningene dine i forbindelse med transaksjonen av denne. Dette for å overholde bokføringsreglene og å kunne levere deg varen eller kompetanseaktiviteten.
  4. Retten til å begrense behandlingen til oppbevaring. Du har rett til å be om at Senter for eiendomsfag begrenser behandlingen av personopplysningene dine til kun å bli anvendt for oppbevaring, ikke til aktiv bruk.
  5. Retten til overførbarhet. Du kan rette forespørsel om å få overført en kopi av opplysningene vi har om deg. Dette i en strukturert, alminnelig og maskinlesbar stand til deg eller en annen part.
  6. Retten til innsigelse. Du har til enhver tid rett til å gjøre innsigelse mot vår behandling av dine personopplysninger.
  7. Retten til å tilbakekalle samtykke. Du kan til enhver tid trekke tilbake samtykke du har gitt oss for mottak av nyhetsbrev.
  8. Retten til å klage. Du har til enhver tid rett til å sende en klage til Datatilsynet i Norge om Senter for eiendomsfag sin behandling av dine personopplysninger.

Kontaktopplysninger

Vår behandlingsansvarlige er arbeidende styreleder Øystein Ringen Kristoffersen, som kan nås på e-post: ok@eiendomsfag.no eller på mobil 90 18 97 77.

Ved utøvelse av dine rettigheter (se kapitlet over), skal du primært henvende deg tilpost@eiendomsfag.no.

Endringer i vår personvernpolitikk

Vi er til enhver tid berettiget til å foreta endringer i vår politikk dersom norsk regelverk krever dette på områder hvor vi har/kommer til å ha virksomhet. Våre kunder vil i så fall finne oppdatert personvernerklæring via vår hjemmeside.

Versjon

Personvernerklæringen du nå leser er versjon 1 av en slik erklæring, datert 11. juni 2018.

Informasjonskapsler

Vi benytter tredjeparts informasjonskapsler for å analysere besøkendes adferd, slik at vi kan forbedre våre nettsider og tilby bedre tjenester.

MOTTA TILBUD OM KUNNSKAP- OG KOMPETANSETILBUD

Ja takk, hold meg oppdatert!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev samtykker du til at vi lagrer dine persondata for dette formålet. Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev. Les vår personvernerklæring her.

Støttespillere