Logo – Eiendomsfag

Personvernerklæring

Personvernerklæring
Senter for eiendomsfag er personopplysningsansvarlig for behandling av dine personopplysninger og har ansvar for at behandlingen skjer i tråd med gjeldende lovgivning.

For Senter for eiendomsfag er det viktig at våre kunder vet hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor, samt hvordan vi håndterer disse. Personopplysninger er opplysninger som kan kobles til deg som enkeltperson som navn, fødselsnummer, adresse, epostadresse telefonnummer osv.

 Hvilke personopplysninger samler vi inn og hvorfor?

  1. Senter for eiendomsfag benytter informasjonskapsler/cookies for å forbedre din opplevelse av vårt nettsted, og for å forbedre våre tjenester. Ved å benytte våre nettsider samtykker du i bruken av informasjonskapsler. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at den ikke aksepterer informasjonskapsler. Les mer om formålet med disse nederst på denne siden.
  2. Når du henvender deg til Senter for eiendomsfag med en forespørsel via epost, telefon, eller på annen måte, vil personopplysninger om deg kunne nedtegnes eller lagres for å kunne svare på og følge opp din henvendelse.
  3. Ved påmelding på arrangement hos Senter for eiendomsfag lagrer vi personopplysninger om deg som navn, adresse, navn på arbeidsgiver, fakturaadresse, epost og telefonnummer. Dette med det formål å registrere riktig person som deltaker og fakturere riktig person/firma. Videre for å kunne sende deg detaljert oppfølgingsinformasjon om kurset/arrangementet og eventuelt kursmateriale/tester/evalueringsskjema i etterkant av det spesifikke kurset/arrangementet. Senter for eiendomsfag lagrer en elektronisk kopi av dine kursbevis. Dette som en servicetjeneste dersom en deltaker har behov for en kopi ettersendt.
  4. Når du bestiller faglitteratur fra Senter for eiendomsfag lagres følgende personopplysninger om deg: navn, adresse, fakturaadresse epost og telefonnummer. Dette for å kunne sende produktet dit det skal og fakturere riktig person/firma.
  5. Senter for eiendomsfag vil ikke uten direkte samtykke navntagge foto som blir tatt av deltakere på våre kompetansetiltak og arrangementer.
  6. Ved din bestilling eller ditt samtykke om å motta Senter for eiendomsfag sitt nyhetsbrev, vil det i den sammenheng fremgå hvilke data vi samler inn og til hvilket bruk.
  7. Vi selger aldri dine persondata videre til en tredjepart.

Deling med tredjepart
Ved påmelding på arrangementer hos Senter for eiendomsfag deles personopplysninger som navn, epost og arbeidsgiver med de øvrige deltakerne og forelesere på samme arrangement. Dette gjøres i det formål om å sette deltakeren i kontakt med hverandre slik at de kan utveksle refleksjoner og resurser gjennom arrangementet.

Vår bruk av databehandlere
Senter for eiendomsfag anvender eksterne virksomheter til å føre regnskap til å foreta drift av våre IT-systemer, faktureringssystemer og hjemmesider. Disse virksomheter vil kunne komme i berøring med persondata Senter for eiendomsfag har om deg, det inngås derfor avtaler med de om deres behandling av data i tråd med det offentlig gjeldende personvernreglementet. Disse virksomhetene er databehandlere og utfører bare arbeid på vår instruks. Dersom de har mistanke om at norsk regelverk ikke følges, har de plikt til å melde fra til tilsynsmyndighetene.

Dine rettigheter

  1. Innsynssretten. Du har til enhver tid rett til innsyn i hvordan vi behandler og lagrer dine opplysninger. Ønsker du å se hvilke data vi lagrer om deg, tar du direkte kontakt med oss (se nedenfor).
  2. Retten til korrigering. Dersom du mener at data vi har om deg er ufullstendige eller ikke er korrekte, har du rett til å be om at disse blir justert.
  3. Retten til sletting. Du har rett til å be om å få slettet hvilke som helst personopplysninger behandlet av oss, bortsett fra i følgende situasjoner:
    a) Du har uoppgjort gjeld hos Senter for eiendomsfag eller b) Du mistenkes for eller har misbrukt våre tjenester i løpet av de siste fire årene eller c) Gjelden din har blitt solgt til en tredjepart i løpet av de siste tre årene eller d) Dersom du har en konkret påmelding eller bestilling, vil vi beholde personopplysningene dine i forbindelse med transaksjonen av denne. Dette for å overholde bokføringsreglene og å kunne levere deg varen eller kompetanseaktiviteten.
  4. Retten til å begrense behandlingen til oppbevaring. Du har rett til å be om at Senter for eiendomsfag begrenser behandlingen av personopplysningene dine til kun å bli anvendt for oppbevaring, ikke til aktiv bruk.
  5. Retten til overførbarhet. Du kan rette forespørsel om å få overført en kopi av opplysningene vi har om deg. Dette i en strukturert, alminnelig og maskinlesbar stand til deg eller en annen part.
  6. Retten til innsigelse. Du har til enhver tid rett til å gjøre innsigelse mot vår behandling av dine personopplysninger.
  7. Retten til å tilbakekalle samtykke. Du kan til enhver tid trekke tilbake samtykke du har gitt oss for mottak av nyhetsbrev.
  8. Retten til å klage. Du har til enhver tid rett til å sende en klage til Datatilsynet www.datatilsynet.no om Senter for eiendomsfag sin behandling av dine personopplysninger.

Kontaktopplysninger
Eline Høyte, markedssjef
eline@eiendomsfag.no
Mob 91857026

Ved utøvelse av dine rettigheter (se kapitlet over), skal du primært henvende deg til post@eiendomsfag.no.

Endringer i vår personvernpolitikk
Senter for eiendomsfag er til enhver tid berettiget til å foreta endringer i vår politikk dersom norsk regelverk krever dette på områder hvor vi har/kommer til å ha virksomhet. Våre kunder vil i så fall finne oppdatert personvernerklæring via vår hjemmeside.

Versjon
Personvernerklæringen du nå leser er versjon 2 av en slik erklæring, datert 14..feb 2020.

Informasjonskapsler
Senter for eiendomsfag benytter tredjeparts informasjonskapsler for å analysere besøkendes adferd, slik at vi kan forbedre våre nettsider og tilby bedre tjenester.

APSIS Profile Cloud
Senter for eiendomsfag bruker APSIS Profile Cloud for å analysere brukeradferd for våre besøkende med det formål å forbedre våre tjenester, og tilby dynamisk tilbud og målrettet markedsføring.

Google Analytics
Senter for eiendomsfag bruker Google Analytics for å analysere bruken av våre nettsider. Vi får informasjon om hvilke sider som er mest besøkt, hvor brukerne kommer fra, på hvilke tidspunkter sidene er mest besøkt osv.
Google Analytics er en nettanalysetjeneste som leveres av Google, Inc. («Google»). Google Analytics bruker cookies for å analysere hvordan brukere benytter nettstedet. Informasjonen som genereres av en slik cookie ved bruk av det aktuelle nettstedet, inkludert din IP-adresse, sendes til Google og lagres på servere i USA.
Vi bruker anonymizeIP, en funksjon som gjør at en enkeltbruker ikke kan identifiseres.
Google kan overføre statistikken til tredjeparter hvis dette kreves iht. lov eller i tilfeller hvor tredjeparter behandler informasjonen på vegne av Google.

X

Meld meg på nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev samtykker du til at vi lagrer dine persondata for dette formålet. Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev. Les vår personvernerklæring her.
Skjul

Støttespillere