Logo – Eiendomsfag

Tilgjengelig som e-billett

Fordypningsserie i plan- og bygningsrett

Dette kompetanseprogrammet er populært blant praktikere i privat og kommunal sektor, da det gir et tidseffektivt overblikk over de viktigste elementene innen hhv arealplanlegging, gjennomføring av reguleringsplan, byggesak samt ansvar, kontroll, tilsyn og sanksjoner.

Tilgang til fordypningene i november kan nå bestilles som e-billett.

Kursansvarlig er advokat Stein Ness som er medforfatter av boka Plan- og bygningsrett 3.utgave utgitt av Universitetsforlaget. Ness har jobbet som advokat både i offentlig – og private sektor, og har i en årrekke arbeidet med juridiske temaer knyttet til eiendomsutvikling. Ness har tidligere vært leder og medlem av Advokatforeningens lovutvalg for plan- og bygningsrett. Han for jobber for tiden hos Bane NOR Eiendom.

Med sitt faglig brede nedslagsfelt evner vår undervisningsansvarlig Stein Ness å formidle dette omfattende fagstoffet på en virkelighetsnær måte, til praktisk bruk for deltakerne.

Fordypningserien vil ta for seg hovedinnholdet i plan- og bygningsrett og gi deg konkrete og håndgripelige verktøy. Modulene kan tas sammenhengende eller hver for seg. Undervisningen vil være nyttig for både private tiltakshavere, deres rådgivere og kommunale plan- og bygningsmyndigheter.

Fordypning 3: Byggesak
Torsdag 19. november 2020 kl 09:00-16:00.
Sted: Høyres Hus, Stortingsgata 20, Oslo.

  • Krav til byggetomt
  • Søknadsplikt
  • Dispensasjon
  • Byggesaksbehandling – krav til tiltaket

Fordypning 4: Ansvar, kontroll, tilsyn og sanksjoner
Fredag 20. november 2020 kl 09:00-16:00.
Sted: Senter for eiendomsfag, Klingenberggata 4, Oslo.

  • Ansvarssystemet – lokal og sentral godkjenning
  • Uavhengig kontroll
  • Gjennomføring av tilsyn
  • Overtredelsesgebyr og andre sanksjoner

Deltakeravgift pr dag er kr 5.500,- fritatt for merverdiavgift som undervisning. Bindende påmelding. 20 % rabatt for senterets støttespillere.

Tilgang til dette innholdet kan bestilles som e-billett, i form av live streaming av undervisningen. Du vil da motta lenke for å kunne følge undervisningen digitalt.

Meld deg på Fordypningsserie i plan- og bygningsrett nå!

X

Meld meg på nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev samtykker du til at vi lagrer dine persondata for dette formålet. Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev. Les vår personvernerklæring her.
Skjul

Støttespillere