Neste modul gjennomføres 9. - 10. september

Bransjesertifikat i drift av bygg og eiendom

Studiet er rettet mot:
• Tekniske sjefer
• Driftssjefer
• Driftsansvarlige
• Miljøsjefer
• Vaktmestere
• Øvrige som jobber med drift av bygg og eiendom

Modul 1: 9.-10. september 2021
Modul 2: 29.-30. september 2021
Modul 3: 11.-12. november 2021
Modul 4: 9.-10. desember 2021
Modul 5 : 13.-14. januar 2022

  • Fem undervisningsmoduler á to dager på dagtid i Oslo, alle fra kl 09 til 16.
  • Undervisningsmiljøet består av erfarne ledere, spesialister og rådgivere innen eiendomsdrift.
  • Spesialister i utvalgte eiendomsorganisasjoner presenterer egne caser for diskusjon og læring.

Hvorfor ta studiet?

Kompetanse er nøkkelen til effektiv drift av bygget som er et verktøy for å nå bedriften mål. Byggdrifteren er bedriften ansikt utad, og i møte med stadig mer kompetente leietakere er det essensielt at fagpersonen er oppdatert på løsninger og muligheter som eksisterer i markedet. Det er viktig at avgjørelsen som tas er faktabasert og ikke basert på antagelser og personlige meninger.

Dette lærer du

Studiet vil gjøre deltakerne bedre rustet og tryggere på å iverksette tiltak, gjøre analyser, dokumentere og å utvikle gode driftsplaner.

Caser fra relevante virksomheter

Til hver modul stiller en spesialist for en veletablert eiendomsorganisasjon, som vil presentere et eiendomscase fra egen virksomhet – med en tilhørende refleksjonsoppgave som løses i grupper.

Bransjesertifikat og kompetansetest

Hver modul avsluttes med en kompetansetest, som danner grunnlaget for senterets kompetansebevis. Vurderingsform er Bestått / Ikke bestått. Innlevering av oppgaven er anbefalt, men ikke påkrevd. Bestått kompetansetest for samtlige fem moduler danner grunnlag for senterets bransjesertifikat i drift av bygg og eiendom. Sertifikatet utstedes av senterets fagråd, som består av ledere og spesialister fra eiendomsbransjen.

 

Meld deg på Bransjesertifikat i drift av bygg og eiendom nå!

Lærekrefter

Erfarne ledere, spesialister og rådgivere innen eiendomsdrift. Årets foredragsholdere kommer blant annet fra Aase, Entra, Thon, Kruse Smith, ÅF Advansia, Cowi, Malling, Mustad, Multiconsult, Avantor, GK, Caverion, BAHR, NMBU, ENOVA, Standard Norge, Systemair, Cirius, GAP IT, Integra, Digiplex, Imerso, Somfy, Energy Control, I4 Technology, 6CTS og andre innovative aktører.

Antallsbegrensning

Kun 20 deltakere pr modul.

Tid og sted

Modul 1: 9.-10. september 2021
Modul 2: 29.-30. september 2021
Modul 3: 11.-12. november 2021
Modul 4: 9.-10. desember 2021
Modul 5 : 13.-14. januar 2022

Senter for eiendomsfag, Klingenberggata 4, Oslo.

Deltakeravgift

Deltakeravgift er kr 11.500,- pr. modul, fritatt for merverdiavgift som undervisning. Ved bestilling av opptak tilkommer merverdiavgift. Bindende påmelding. 10 % rabatt for senterets støttespillere.

X

Meld meg på nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev samtykker du til at vi lagrer dine persondata for dette formålet. Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev. Les vår personvernerklæring her.
Skjul

Støttespillere