6.-7. juni 2024

Fremtidsrettet verdiskapning

Hva vil gi verdi i fremtidens eiendomsprosjekter? I denne modulen vil vi prøve å gi svar på dette.

Program
  • Etikk, samfunnsansvar, omdømme og renomme som verdiskapingsfaktor
  • Miljøvennlige løsninger (energi, karbonavtrykk, sertifisering, grønn vekst)
  • Casearbeid
  • Ny teknologi, digitale løsninger
  • Bærekraft
  • Mobilitet

Med forbehold om mindre endringer i programmet.

Datoer og sted

6.-7. juni 2024, begge dager kl 09:00-16:00. Senter for eiendomsfag, Lille Grensen 7 i Oslo – Like ved Stortinget.

Innhold

Todagers undervisningsprogram, der eiendomsutvikling betraktes fra et bransjeperspektiv.

Lærekrefter

Lærekrefter fra blant annet  Ferd Eiendom, Agate Utvikling og Bærum kommune. Erfarne ledere, spesialister og rådgivere innen eiendomsutvikling, under faglig ledelse av senterets programdirektør.

Kompetansetest

Hver modul avsluttes med en skriftlig test, som danner grunnlaget for senterets kompetansebevis i dette emnet. Vurderingsform er Bestått / Ikke bestått.

Bransjesertifikat

Bestått test for samtlige fem moduler danner grunnlag for senterets bransjesertifikat i eiendomsutvikling. Sertifikatet utstedes av senterets fagråd, som består av ledere og spesialister fra eiendomsbransjen.

Antallsbegrensning

Kun 25 deltakere.

Deltakeravgift

Ordinær: Kr 12.500,- pr deltaker pr modul.
Medlem: Kr 11.000,- pr deltaker pr modul (gjelder senterets støttespillere samt deltakere i nettverksgrupper).

Deltakeravgiften er fritatt for merverdiavgift som undervisning når denne følges fysisk eller live på nett. Ved bestilling av e-billett (redigert opptak) tilkommer merverdiavgift.

Bindende påmelding.

Meld deg på Fremtidsrettet verdiskapning nå!

Våre lokaler

Senter for eiendomsfag holder til i Eiendomsfagets hus i Lille Grensen 7 i Oslo, med Stortinget som nabo. Heisen tar deg til fjerde etasje, hvor du vil finne våre moderne undervisningsfasiliteter samt innbydende fellesarealer som benyttes til pauser og lunsj.

Lunsjen er inkludert i deltakeravgiften, med mindre annet er angitt. Denne serveres i våre lokaler, og blir levert av et anerkjent cateringbyrå som vi har gode erfaringer med.

Vel møtt til faglig kunnskapspåfyll og nettverksbygging hos det ledende etterutdanningsmiljøet for eiendomsorganisasjoner i Norge!

X

Meld meg på nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev samtykker du til at vi lagrer dine persondata for dette formålet. Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev. Les vår personvernerklæring her.
Skjul
Warning: Uninitialized string offset 0 in /customers/8/b/c/c8kclpsdj/webroots/r1148933/wp-includes/class-wp-query.php on line 3738

Støttespillere