10.-11. juni 2024

Eiendomsforvaltning og økonomistyring

Etter å ha gjennomført modulen vil du sitte igjen med en helhetlig forståelse av hvilke elementer det er viktig å ha kontroll på og hvordan disse bør håndteres for å skape verdi i forvaltningsleddet.

Du vil få inngående kunnskap i viktig skatte-, avgift- og regnskapsmessige problemstillinger og løsninger til hvordan disse skal håndteres. Videre vil du få innsikt i hvordan digitale verktøy kan benyttes for styrings-og rapporteringsformål.

Foredragsholderne deler erfaringer og caser, samt eksempler på best pracitice knyttet til eiendomsforvaltning.

Programinnhold
  • Tiltak på eiendommen
  • Justering av MVA og fellesregistrering
  • Internprising, rentebegrensningsreglene og formue av eiendom
  • Forhold i leieavtaler
  • Systemvalg og digitale løsninger
  • Budsjettering og økonomistyring
  • Kontraktsforvaltning
Dato og sted

10.-11. juni 2024. Senter for eiendomsfag, Lille Grensen 7 i Oslo – like ved Stortinget. Inngang fra Arbeidergata.

Lærekrefter 

Bjørnar Fagerhøy er undervisningsansvarlig for denne modulen. Bjørnar er senior Manager i Eiendom, bygg & anlegg i Business services. Bjørnar har også 8 års operativ erfaring fra eiendomsselskapet Zenith-Eiendom der han jobbet som økonomisjef og vært en sentral del av selskapets ledergruppe

Hjemmeoppgave

Hver modul avsluttes med en valgfri, skriftlig hjemmeoppgave, som danner grunnlaget for senterets kompetansebevis i dette emnet. Vurderingsform er Bestått / Ikke bestått. Innlevering av oppgaven er anbefalt, men ikke påkrevd.

Bransjesertifikatet

Bestått test for samtlige fire moduler danner grunnlag for senterets bransjesertifikat i eiendomsfinans og -økonomi. Sertifikatet utstedes av senterets fagråd, som består av ledere og spesialister fra eiendomsbransjen.

Antall undervisningstimer

Hver modul rommer 12 timer med undervisning. Disse kan kvalifisere for godkjenning som obligatoriske etterutdanningstimer i forhold til utvalgte autoriseringer. Merk gjerne at det er opp til hver enkelt deltaker selv å vurdere behov for og eventuelt søke om slik godkjenning, med utgangspunkt i tilsendt dokumentasjon pr modul fra Senter for eiendomsfag.

Antallsbegrensning

Kun 25 deltakere for fysisk oppmøte.

Deltakeravgift

Ordinær: Kr 14.500,- pr deltaker pr modul.

Pris per deltager ved bestilling av alle moduler: Kr. 13050,- per modul

Våre støttespillere og deltagere i senterets nettverksgrupper har 10 % rabatt.

Ved bestilling av e-billett tilkommer merverdiavgift. Bindende påmelding.

Meld deg på Eiendomsforvaltning og økonomistyring nå!

Våre lokaler

Senter for eiendomsfag holder til i Eiendomsfagets hus i Lille Grensen 7 i Oslo, med Stortinget som nabo. Heisen tar deg til fjerde etasje, hvor du vil finne våre moderne undervisningsfasiliteter samt innbydende fellesarealer som benyttes til pauser og lunsj.

Lunsjen er inkludert i deltakeravgiften, med mindre annet er angitt. Denne serveres i våre lokaler, og blir levert av et anerkjent cateringbyrå som vi har gode erfaringer med.

Vel møtt til faglig kunnskapspåfyll og nettverksbygging hos det ledende etterutdanningsmiljøet for eiendomsorganisasjoner i Norge!

X

Meld meg på nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev samtykker du til at vi lagrer dine persondata for dette formålet. Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev. Les vår personvernerklæring her.
Skjul
Warning: Uninitialized string offset 0 in /customers/8/b/c/c8kclpsdj/webroots/r1148933/wp-includes/class-wp-query.php on line 3738

Støttespillere