8.-9. DESEMBER 2022

VERDIVURDERING AV NÆRINGSEIENDOM

Verdivurdering er en del av grunnmuren for næringseiendom. Dette fordypningskurset gir en helhetlig forståelse av økonomiske og finansielle forhold rundt næringseiendom, enten du jobber som investor, långiver. eller rådgiver. Kurset omfatter de fleste forhold innen verdivurdering næringseiendom, herunder de viktigste verdidriverne, metodebruk og risiko for henholdsvis bebygget næringseiendom, utviklingseiendom og spesialeiendom.

Dette lærer du

I dette fordypningskurset får du en grundig innføring i faget verdivurdering av næringseiendom, som er en del av grunnmuren for næringseiendom. Fordypningen tar for seg både bebygget eiendom og utviklingseiendom. Kursinnholdet innbefatter både generell metodikk, analyse og praktisk tilnærming, i tillegg til gjennomgang av spesialtemaer som stripetaksering, ekspropriasjon og festetomter.

Fordypningskurset passer for

Fordypningskurset passer for aktører som jobber med næringseiendom i dag, men med andre problemstillinger enn selve verdsettelse, da kurset gir et godt innblikk i økonomiske og finansielle forhold i næringseiendom. For øvrig er fordypningen relevant for alle som jobber innen næringseiendom enten direkte, som rådgiver eller långiver.

Program

Kurset omfatter blant annet følgende temaer:

  • Analyse av de relevante verdidrivere i en næringseiendom
  • Metodikk verdivurdering bebygget næringseiendom
  • Vurdering av risiko
  • Verdivurdering tomt/utviklingseiendom, prinsipper og metoder
  • Risikovurdering ved utviklingseiendom
  • Spesialtilfeller innen utviklingseiendom
  • Verdivurdering spesialeiendom; hotell, offentlig eiendom, mm.
Om undervisningsansvarlig

Johan Berg-Svendsen er daglig leder av Veridian Analyse. Johan har jobbet med analyse av næringseiendom siden 2007.  Han har også erfaring som forvalter innen finansbransjen i Sveits samt hotell- og eiendomsdrift i Norge. Johan er også anerkjent gjennom TEGoVA som «Recognised European Valuer» samt RICS. Veridian Analyse er spesialister på rådgivning innen nærings- og utviklingseiendom.

Deltakeravgift

Deltakeravgift for fysisk oppmøte er kr 8.500,- (samlet for begge dagene) fritatt for merverdiavgift som undervisning. Ved bestilling av e-billett tilkommer merverdiavgift. Bindende påmelding. 20 % rabatt for senterets støttespillere.

Dato og sted

8.-9. desember 2022, kl 09:00-16:00 begge dagene. Senter for eiendomsfag, Klingenberggata 4, Oslo.

Meld deg på VERDIVURDERING AV NÆRINGSEIENDOM nå!

X

Meld meg på nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev samtykker du til at vi lagrer dine persondata for dette formålet. Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev. Les vår personvernerklæring her.
Skjul

Støttespillere