7.-8.mars 2022

VERDIVURDERING AV NÆRINGSEIENDOM

Fordypningskurset gir deg grunnleggende forståelse av faget verdivurdering og taksering av næringseiendom. Kurset legger opp til både en teoretisk og en praktisk tilnærming, med utstrakt bruk av eksempler.

Dette lærer du

I dette fordypningskurset får du en grundig innføring i faget verdivurdering av næringseiendom, både bebygget og utviklingseiendom. Kurset omfatter både generell metodikk, analyse og praktisk tilnærming, i tillegg til gjennomgang av spesialtemaer som stripetaksering, ekspropriasjon og festetomter.

Om undervisningsansvarlig

Johan Berg-Svendsen er daglig leder av Veridian Analyse. Johan har jobbet med analyse av næringseiendom siden 2007.  Han har også erfaring som forvalter innen finansbransjen i Sveits samt hotell- og eiendomsdrift i Norge. Johan er også anerkjent gjennom TEGoVA som «Recognised European Valuer» samt RICS. Veridian Analyse er spesialister på rådgivning innen nærings- og utviklingseiendom.

Hvem passer fordypningen for

Fordypningskurset passer for de som jobber eller ønsker å jobbe innen næringseiendom, det være innen bank, investeringer eller rådgivning.

Program

Kurset omfatter blant annet følgende tema:

  • Analyse av de relevante verdiparametere i en næringseiendom
  • Metodikk verdivurdering bebygget næringseiendom
  • Vurdering av risiko
  • Verdivurdering tomt/utviklingseiendom, prinsipper og metoder
  • Risikovurdering ved utviklingseiendom
  • Spesialtilfeller innen utviklingseiendom
  • Verdivurdering spesialeiendom; hotell, offentlig eiendom, mm.
Deltakeravgift

Deltakeravgift for fysisk oppmøte er kr 8.500,- fritatt for merverdiavgift som undervisning. Ved bestilling av e-billett tilkommer merverdiavgift. Bindende påmelding. 20 % rabatt for senterets støttespillere.

Dato og sted

7.-8.mars 2022. Senter for eiendomsfag, Klingenberggata 4, Oslo.

Meld deg på VERDIVURDERING AV NÆRINGSEIENDOM nå!

X

Meld meg på nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev samtykker du til at vi lagrer dine persondata for dette formålet. Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev. Les vår personvernerklæring her.
Skjul

Støttespillere