Bransjesertifikat i eiendomsutvikling

Eiendomsutviklerstudiet er et bransjenært og populært videreutdanningsprogram for praktikere innen eiendom, avholdt årlig siden etableringen i 2008. Nytt fra og med 2019 er at tilbudet har posisjonert seg ytterligere som bransjenært kompetanseprogram med bransjesertifikat og kompetansebevis.

Oppstart 27. januar 2022

Studiet for 2021 er avsluttet, men det er mulig å ta modulene som e-billett. Dvs at du får tilgang til ferdig redigerte videoer fra forelesningen, power pointer og du kan levere kompetansetest slik at du får kompetansebevis for gjennomført modul.

Tid og sted

Modul 1: 27 .- 28.januar 2022
Modul 2: 10. – 11 .mars 2022
Modul 3: 21. – 22.april 2022
Modul 4: 12. – 13.mai  2022
Modul 5 : 9.- 10.juni 2022

Senter for eiendomsfag, Klingenberggata 4 Oslo.

Caser fra relevante virksomheter

Til hver modul stiller en leder for en veletablert eiendomsorganisasjon, som vil presentere et eiendomscase fra egen virksomhet – med en tilhørende refleksjonsoppgave som deltakerne besvarer på dag to. Årets caser presenteres av ledere i Aspelin Ramm Eiendom, Storebrand Asset Management, Folksom, Oxer Eiendom og Vestaksen Eiendom.

Hjemmeoppgave

Hver modul avsluttes med en skriftlig hjemmeoppgave, som danner grunnlaget for senterets kompetansebevis i dette emnet. Vurderingsform er Bestått / Ikke bestått. Innlevering av oppgaven er anbefalt, men ikke påkrevd.

Bransjesertifikat

Bestått kompetansetest for samtlige fem moduler danner grunnlag for senterets bransjesertifikat i eiendomsutvikling. Sertifikatet utstedes av senterets fagråd, som består av ledere og spesialister fra eiendomsbransjen.

  • Fem undervisningsmoduler á to dager på dagtid i Oslo, alle fra kl 09 til 16.
  • Undervisningsmiljøet består av erfarne ledere, spesialister og rådgivere innen eiendomsutvikling
  • Toppledere i utvalgte eiendomsorganisasjoner presenterer egne caser for diskusjon og læring

Meld deg på Bransjesertifikat i eiendomsutvikling nå!

Lærekrefter

Fra eiendomsbransjen: Selvaag Bolig, Oslo House Property Development, Aspelin Ramm Eiendom, Ferd Eiendom, Storebrand Asset Management, Bane NOR Eiendom, Undervisningsbygg Oslo KF, Folksom, Norwegian Property, Stor-Oslo Eiendom, Veidekke Eiendom, Oxer Eiendom, Agate Utvikling, Vestaksen Eiendom m.fl.

Fra rådgiverne: DLA Piper, Selmer, COWI, Schjødt, Føyen Torkildsen, WSP Norge, BAHR, Veridian, PwC, 6C ST og WeWork.

Antallsbegrensning

Kun 20 deltakere.

Sted

Digitalt eller hos Senter for eiendomsfag, Klingenberggata 4, Oslo.

Deltakeravgift

Deltakeravgift er kr 11.500,- pr. modul, fritatt for merverdiavgift som undervisning. Ved bestilling av e-billett tilkommer merverdiavgift. Bindende påmelding. 10 % rabatt for senterets støttespillere.

Moduler

Innholdet i deltidsstudiet

Prosjektutvikling og kalkulasjon

For at et eiendomsprosjekt skal bli økonomisk lønnsomt er det avgjørende å ha god kontroll på budsjettet og kalkylene. I denne modulen vil vi gå igjennom sentrale verktøy for prosjektutvikling og kalkulasjon.

Fremtidsrettet verdiskapning

Hva vil gi verdi i fremtidens eiendomsprosjekter? I denne modulen vil vi prøve å gi svar på dette.

X

Meld meg på nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev samtykker du til at vi lagrer dine persondata for dette formålet. Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev. Les vår personvernerklæring her.
Skjul

Støttespillere