19.-20. september 2024

Drift av bygg som konkurransefortrinn (bærekraft)

I kompetanseprogrammets første modul er vi opptatt av byggdrifterens styringsdokument i kombinasjon med FNs bærekraftsmål, og hva disse betyr for byggdrift. Vi gjennomgår terminologien og begrepsbruken for miljø og bærekraft i tillegg til utvalgte merkeordninger og -systemer, herunder for energi-, kvalitets- og miljøsertifisering. Øvrige temaer som vil bli omhandlet er bl.a. sirkulære bygg, krav til grønn eiendomsdrift, LCC, drift i forhold til vernekrav, samt endringer i TEK og krav til inneklima. Videre tar vi for oss sikkerhet i bygg som en vesentlig leveranse, gitt de reelle farer som knytter seg til datasikkerhet i kombinasjon med negativ påvirkning av driftssystemer gjennom ytre trusler.

Aktuelle tema
 • Myndighetskrav
 • Myndighetspålagt energimerking
 • Kvalitets- og miljøsertifiseringer
 • Kundetilfredshetsbarometre
 • FNs bærekraftsmål
 • Internasjonalisering
 • Vernekrav
 • Sirkulærøkonomi
 • Energitariffer
 • Krav til inneklima
 • Byggdrifterens styringsdokument
 • Norske Standarder

Med forbehold om mindre endringer i programmet.

Innhold

Det vil være anledning å ta studiet digitalt. Todagers undervisningsprogram, der drift av bygg og eiendom fra et bransjeperspektiv.

Sted og dato

19.-20. september 2024. Senter for eiendomsfag, Lille Grensen 7 i Oslo – Like ved Stortinget.

Lærekrefter

Erfarne ledere, spesialister og rådgivere fra eiendomsbransjen, under faglig ledelse av senterets programdirektør.

Kompetansetest

Hver modul avsluttes med en skriftlig test, som danner grunnlaget for senterets kompetansebevis i dette emnet. Vurderingsform er Bestått / Ikke bestått.

Bransjesertifikat

Bestått test for samtlige fire moduler danner grunnlag for senterets bransjesertifikat i drift av bygg og eiendom. Sertifikatet utstedes av senterets fagråd, som består av ledere og spesialister fra eiendomsbransjen.

Antallsbegrensning

Ja. Maksimalt fem deltagere pr organisasjon. Ta kontakt ved ønske om bedriftsintern gjennomføring.

Deltakeravgift

Ordinær: Kr 14.500,- pr deltaker pr modul.

Pris per deltager ved bestilling av alle moduler: Kr. 13050,- per modul

Våre støttespillere og deltagere i senterets nettverksgrupper har 10 % rabatt.

Ved bestilling av e-billett tilkommer merverdiavgift. Bindende påmelding.

Meld deg på Drift av bygg som konkurransefortrinn (bærekraft) nå!

Våre lokaler

Senter for eiendomsfag holder til i Eiendomsfagets hus i Lille Grensen 7 i Oslo, med Stortinget som nabo. Heisen tar deg til fjerde etasje, hvor du vil finne våre moderne undervisningsfasiliteter samt innbydende fellesarealer som benyttes til pauser og lunsj.

Lunsjen er inkludert i deltakeravgiften, med mindre annet er angitt. Denne serveres i våre lokaler, og blir levert av et anerkjent cateringbyrå som vi har gode erfaringer med.

Vel møtt til faglig kunnskapspåfyll og nettverksbygging hos det ledende etterutdanningsmiljøet for eiendomsorganisasjoner i Norge!

X

Meld meg på nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev samtykker du til at vi lagrer dine persondata for dette formålet. Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev. Les vår personvernerklæring her.
Skjul
Warning: Uninitialized string offset 0 in /customers/8/b/c/c8kclpsdj/webroots/r1148933/wp-includes/class-wp-query.php on line 3738

Støttespillere