24.-25. september 2024

Strategier, strukturer og samspill

Lær mer om investeringsstrategier, risikostyring og skatteplanlegging for eiendom. Lær av erfarne ledere og Family Offices om verdirealisering, arverett og suksessfaktorer for langsiktig familieeierskap. Optimaliser porteføljeforvaltning og utvikle effektive styringsstrukturer for generasjonsoverganger.

Dette lærer du

I denne modulen lærer du mer om å utvikle effektive investeringsstrategier og porteføljeforvaltning for eiendom. Forstå bedre hvordan du styrer risiko og diversifiserer eiendomsporteføljer. Gjennom erfaringer fra samarbeid med Family Offices får du innsikt i verdirealisering og exit-strategier. Få verdifull innsikt i skatteplanlegging og juridiske strukturer, samt arverett og formuesforvaltning. Modulen setter søkelys på effektive familiesamspill og styringsstrukturer, og identifisere suksessfaktorer for langsiktig familieeierskap og generasjonsoverganger.

Program
  • Investeringsstrategier for eiendom, porteføljeforvaltning
  • Risikostyring og diversifisering av eiendomsporteføljer
  • Utvalgte erfaringer fra samarbeid med Family Offices
  • Verdirealisering og exit-strategier
  • Skatteplanlegging og juridiske strukturer
  • Arverett og formuesforvaltning
  • Utvikling av effektive familiesamspill og styringsstrukturer
  • Suksessfaktorer for langsiktig familieeierskap og generasjonsoverganger
Tid og sted

24.-25. september 2024 kl 09:00-16:00
All undervisning foregår i senterets lokaler i Lille Grensen 7, nabobygg til Stortinget i Oslo sentrum. Inngang fra Arbeidergata.

Lærekrefter

Programmet bringer sammen erfarne bransjeeksperter og nestorer innen eiendomssektoren og Family Office-miljøet, som alle stiller for å dele av sin ekspertise, erfaringer og beste praksis innen Family Office-strategier.

Meld deg på Strategier, strukturer og samspill nå!

Antall undervisningstimer

Hver modul består av 11 timer med undervisningsbasert læring. Disse timene kan kvalifisere for godkjenning som obligatoriske etterutdanningstimer i forhold til utvalgte autoriseringer. Merk gjerne at det er opp til hver enkelt deltaker selv å vurdere behov for og eventuelt søke om slik godkjenning, med utgangspunkt i tilsendt dokumentasjon pr modul.

Bransjesertifikat og kompetansetest

Alle moduler avsluttes med en skriftlig hjemmeoppgave, som danner grunnlaget for senterets kompetansebevis i dette emnet. Vurderingsform er Bestått / Ikke bestått. Innlevering av oppgaven er anbefalt, men ikke påkrevd. Bestått kompetansetest for alle moduler danner grunnlag for senterets bransjesertifikat i eiendomsinvesteringer for Family Office. Sertifikatet utstedes av senterets fagråd, som består av ledere og spesialister fra eiendomsbransjen.

Deltakeravgift

Deltakeravgift for hver modul er kr 14.500,- pr deltaker, fritatt for merverdiavgift ved fysisk eller digital deltakelse. Ved bestilling av e-billett (opptak av undervisningen) kommer merverdiavgift i tillegg.

Bindende påmelding.

Egen rabattordning for organisasjoner som deltar i senterets fordelsprogram samt medlemmer i senterets nettverksgrupper. Ta gjerne kontakt for nærmere detaljer eller tilbud.

Vårt undervisningssenter

Senter for eiendomsfag holder til i Eiendomsfagets hus i Lille Grensen 7 i Oslo sentrum, med Stortinget som nabo.

Heisen tar deg til fjerde etasje, hvor du vil finne våre moderne undervisningsfasiliteter samt innbydende fellesarealer – som anvendes til både pauser, lunsjbespisning og nettverksbygging.

Lunsjen er inkludert i deltakeravgiften, med mindre annet er angitt. Denne serveres i våre lokaler, og blir levert av et anerkjent cateringbyrå som vi har gode erfaringer med. Vel møtt til faglig kunnskapspåfyll og nettverksbygging hos det ledende etterutdanningsmiljøet for eiendomsorganisasjoner i Norge!

X

Meld meg på nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev samtykker du til at vi lagrer dine persondata for dette formålet. Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev. Les vår personvernerklæring her.
Skjul
Warning: Uninitialized string offset 0 in /customers/8/b/c/c8kclpsdj/webroots/r1148933/wp-includes/class-wp-query.php on line 3738

Støttespillere