Vurdering og håndtering av risiko for utviklingsprosjekter

Datoer

15.-16. april 2021, begge dager kl 09:00-16:00.

Sted

Senter for eiendomsfag, Klingenberggata 4, Oslo.

Innhold

Du er godt i gang med utviklingsprosjektet ditt, men så oppstår det noen uforutsette utfordringer. Høres kjent ut? I denne undervisningsmodulen går vi igjennom ulike risikokategorier – hvordan forutse risiko og være i forkant, slik at prosjektet ikke stopper opp.

Todagers undervisningsprogram, der eiendomsutvikling betraktes fra et bransjeperspektiv.

Lærekrefter

Foredragsholdere fra Bane NOR Eiendom, Undervisningsbygg Oslo KF, NMBU, Stor-Oslo Eiendom m.fl.  Erfarne ledere, spesialister og rådgivere innen eiendomsutvikling, under faglig ledelse av senterets programdirektør.

Test

Hver modul avsluttes med en skriftlig test, som danner grunnlaget for senterets kompetansebevis i dette emnet. Vurderingsform er Bestått / Ikke bestått.

Sertifikat

Bestått test for samtlige fem moduler danner grunnlag for senterets bransjesertifikat i eiendomsutvikling. Sertifikatet utstedes av senterets fagråd, som består av ledere og spesialister fra eiendomsbransjen.

Program

  • Bestillerrollen, kontrahering av leverandører
  • Reguleringsrisiko og juridisk risiko
  • Politisk risiko
  • Casearbeid – ledes av Pål Egeland adm.dir i Folksom*
  • Finansieringsrisiko samt markeds- og salgsrisiko
  • Teknisk risiko
  • Produksjonsrisiko: Entreprisekontrakter og gjennomføring

* FOLKSOM er en ledende utvikler og forvalter av næringseiendom, bolig og stedsutviklingsprosjekter i Oslofjordregionen med base i Tønsberg og Vestfold.

Med forbehold om mindre endringer i programmet.

Antallsbegrensning

Kun 20 deltakere.

Deltakeravgift

Deltakeravgift er kr 11.500,- pr. modul, fritatt for merverdiavgift som undervisning. Ved bestilling av opptak tilkommer merverdiavgift. Bindende påmelding. 10 % rabatt for senterets støttespillere.

Meld deg på Vurdering og håndtering av risiko for utviklingsprosjekter nå!

X

Meld meg på nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev samtykker du til at vi lagrer dine persondata for dette formålet. Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev. Les vår personvernerklæring her.
Skjul

Støttespillere