19.-20. oktober 2023

Verktøykasse og styringspanel for effektiv byggdrift (digitalisering)

I denne modulen vurderer vi byggdrifterens systemmessige verktøykasse, som også rommer innsikt og data for effektiv byggdrift. I tillegg ser vi på hvordan bruk av styringspanel kan bidra til bedre oversikt og lønnsomhet. Deltemaer som vil bli omhandlet i denne modulen er teknisk avanserte anlegg, kognitivt smarte bygg, datafangst og muligheter i hverdagen, energitariffer og tilhørende måling, herunder også muligheter og utfordringer med AMS og internmåling. Videre ser vi nærmere på økt digitalisering innen eiendomsdrift samt ulike tekniske analyser og verdiskapende tiltak.

Aktuelle tema
  • Byggdrifterens dashboard. Energioppfølging, sentrale driftskontrollsystem m.m.
  • Hvordan måle god teknisk eiendomsdrift? Felleskostnader, kundetilfredshet, energikostnader m.m.
  • Tekniske analyser – tiltak.
  • Effekttariffer og maksimalvokting. AMS som mulighet eller utfordring?
  • Koblinger av datafangst. Sensorteknologi.
  • Drift av eksisterende og ny bygningsmasse. Utfordringer og muligheter.
  • Hvem eier datafangsten for en eiendom?

Med forbehold om mindre endringer i programmet.

Innhold

Todagers undervisningsprogram, der drift av bygg og eiendom betraktes fra et bransjeperspektiv. Det er også anledning til å gjennomføre hele eller deler av dette deltidsstudiet digitalt.

Dato og sted

19.-20. oktober 2023. Senter for eiendomsfag, Lille Grensen 7 i Oslo – Like ved Stortinget.

Lærekrefter

Erfarne ledere, spesialister og rådgivere fra eiendomsbransjen, under faglig ledelse av senterets programdirektør.

Kompetansetest

Hver modul avsluttes med en skriftlig test, som danner grunnlaget for senterets kompetansebevis i dette emnet. Vurderingsform er Bestått / Ikke bestått.

Bransjesertifikat

Bestått test for samtlige fire moduler danner grunnlag for senterets bransjesertifikat i drift av bygg og eiendom. Sertifikatet utstedes av senterets fagråd, som består av ledere fra eiendomsbransjen.

Antallsbegrensning

Ja. Maksimalt fem deltagere pr organisasjon. Ta kontakt ved ønske om bedriftsintern gjennomføring.

Deltakeravgift

Ordinær: Kr 12.500,- pr deltaker pr modul.
Medlem: Kr 11.000,- pr deltaker pr modul (gjelder senterets støttespillere samt deltakere i nettverksgrupper).

Deltakeravgiften er fritatt for merverdiavgift som undervisning når denne følges fysisk eller live på nett. Ved bestilling av e-billett (redigert opptak) tilkommer merverdiavgift.

Bindende påmelding.

 

Meld deg på Verktøykasse og styringspanel for effektiv byggdrift (digitalisering) nå!

Våre lokaler

Senter for eiendomsfag holder til i Eiendomsfagets hus i Lille Grensen 7 i Oslo, med Stortinget som nabo. Heisen tar deg til fjerde etasje, hvor du vil finne våre moderne undervisningsfasiliteter samt innbydende fellesarealer som benyttes til pauser og lunsj.

Lunsjen er inkludert i deltakeravgiften, med mindre annet er angitt. Denne serveres i våre lokaler, og blir levert av et anerkjent cateringbyrå som vi har gode erfaringer med.

Vel møtt til faglig kunnskapspåfyll og nettverksbygging hos det ledende etterutdanningsmiljøet for eiendomsorganisasjoner i Norge!

X

Meld meg på nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev samtykker du til at vi lagrer dine persondata for dette formålet. Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev. Les vår personvernerklæring her.
Skjul
Warning: Uninitialized string offset 0 in /customers/8/b/c/c8kclpsdj/webroots/r1148933/wp-includes/class-wp-query.php on line 3738

Støttespillere