Logo – Eiendomsfag

Kontakt oss

Senter for eiendomsfag

Besøks- og postadresse:
Klingenberggata 4
0161 Oslo

Kontaktdetaljer:

  • Even Stenvaag Leira: Spørsmål om senterets etterutdanningsprogram.
  • Cecilie Thaulow: Spørsmål om senterets leder- og spesialistnettverk.
  • Eline Høyte: Spørsmål om salg og marked.
  • Iselin Kvamme Pedersen: Spørsmål om påmeldinger og leveranser.
  • Øystein Ringen-Vatnedalen: Spørsmål om avtaler og økonomi.

Org. nr. 977 567 017
post@eiendomsfag.no

Cecilie Thaulow

Nettverksdirektør
Telefon: 982 47 989
cecilie@eiendomsfag.noNettverksdirektør
Telefon: 982 47 989
cecilie@eiendomsfag.no

Cecilie Thaulow

Cecilie Thaulow er nettverksdirektør i Senter for eiendomsfag, med ansvar for senterets nettverksgrupper for ledere og spesialister innen eiendom. Hun nås på 982 47 989.

Av utdanningsbakgrunn har Cecilie en Bachelor i Eiendomsmegling samt en Bachelor i Økonomistyring og Investeringsanalyse. I tillegg har hun tatt Grunnfag Informatikk, Teknologi og Samfunnsutvikling og studert til en Master i Relasjonsledelse ved NTNU.

Hun har bred erfaring innenfor operativt og strategisk arbeid på både nasjonalt og internasjonalt nivå, både i privat og offentlig sektor. Hun har mesteparten av sin yrkespraksis fra eiendomsforvaltning (bolig og næring), megling og nybygg/prosjekt. I 2005 var hun med og bygget opp et nyetablert eiendomsforvaltningsselskap i Trondheim.

Cecilie er nysgjerrig og veldig glad i mennesker. Hun har en kreativ side og ser åpenbare løsninger, ofte i en retning andre ikke ser. Ellers spiller hun piano, og elsker fjell og fjord.

 

Even Stenvaag Leira

Programdirektør
Telefon: 908 87 758
even@eiendomsfag.noProgramdirektør
Telefon: 908 87 758
even@eiendomsfag.no

Even Stenvaag Leira

Even Stenvaag Leira er Programdirektør, med ansvar for senterets kompetanse- og utdanningsprogrammer. Han nås på 908 87 758.

Programdirektøren har ansvar for å lede og videreutvikle senterets utdanningsprofil, i tråd med selskapets visjon om å være eiendomssektorens kunnskapshjem. Programdirektøren er fast medlem av senterets fagråd, som består av ledere og direktører i eiendomsbransjen.

Even kommer fra stillingen som Prosjektdirektør i GK Norge, og han har til sammen nærmere 10 år i ulike fagselskap i GK Gruppen. Even har også jobbet 10 år i Moelven-konsernet. Han har bred ledererfaring fra entreprenørfirmaer, eiendomsselskap samt sentral utdanning. Han har vært selskapsleder og sittet i ulike ledergrupper med ansvar for etablering, endring og ledelse av både selskap, avdelinger og prosjekter. Even har også ulike styreverv i bransjeorganisasjoner og i selskaper, samt hatt rolle som rådsmedlem i ulike fagråd og forsknings- og utviklingsprosjekter på nasjonalt og skandinavisk nivå.

Even er utdannet ingeniør innenfor byggetekniske fag, han har utdanningsprogram på masternivå innen innovasjon og ledelse. Videre er han også utdannet pedagog fra OsloMet og har vært studieleder innenfor Klima, energi og miljøfag på Fagskolen i Oslo og Akershus.

Ut over jobb er Even en sosial person hvor fritiden går med til familie, venner, hus og hytte. I tillegg brukes fritid på fotball, der han fortsatt er aktiv og interessert. Ønsker å fremstå som en «handy-man» og elsker å gjennomføre mindre bygge- eller eiendomsprosjekt i egen regi.

Iselin Kvamme Pedersen

Administrasjonskoordinator
iselin@eiendomsfag.noAdministrasjonskoordinator
iselin@eiendomsfag.no

Iselin Kvamme Pedersen

Iselin Kvamme Pedersen studerer eiendom (jordskiftekandidat) ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet, og har en bachelor i Økonomi og Administrasjon fra NTNU Handelshøyskolen.

Hun har vært deltidsansatt i Senter for eiendomsfag siden september 2018.

Iselin er flere ganger norgesmester i karate, har deltatt i EM og VM, og har meritter fra internasjonale konkurranser som Nordisk mesterskap, British Open og US Open.

Øystein Ringen-Vatnedalen

Daglig leder og eier
Telefon: 901 89 777
oystein@eiendomsfag.noDaglig leder og eier
Telefon: 901 89 777
oystein@eiendomsfag.no

Øystein Ringen-Vatnedalen

Øystein Ringen-Vatnedalen er gründeren og eieren av Senter for eiendomsfag. Han nås på 901 89 777.

Øystein har eiendomsfaglig yrkespraksis fra Block Watne, Forsvarsbygg, Skifte Eiendom og Skanska Bolig, hovedsakelig med større eiendomsprosjekter i tidlig fase av et utviklingsløp. Han har også vært fagsjef i Tekna Samfunnsutviklerne, samt initiativtaker til og utgiver av fagtidsskriftet Eiendomsutvikleren.

I 2009 var han initiativtaker til og medredaktør for fagboken Eiendomsutvikling i tidlig fase: Erverv, stiftelse og utnyttelse av eiendom til bygging og byutvikling, sammen med professor August E. Røsnes. Boken benyttes som lærebok ved flere akademiske institusjoner. I 2018 var han og professor August E. Røsnes initiativtakere til og redaktører for fagboken Eiendom og eierskap: Om forståelsen av fast eiendom og dens betydning i verdiskaping og samfunnsbygging. Boken er utgitt av Universitetsforlaget. I finanstidsskriftet Kapital er Øystein fast gjestekommentator i spalten Eiendomsfokus, hvor han skriver om hva som skal til for å lykkes med eiendoms- og byutvikling – se også Eiendomsfag bloggen.

Av utdanningsbakgrunn har Øystein en femårig Master of Science (jordskiftekandidat) fra Norges miljø- og biovitenskapelige universitet  samt en Executive Master of Business Administration i økonomisk styring og ledelse fra Norges Handelshøyskole. Han har også studert byplanlegging ved California Polytechnic State University i USA.

Øystein bruker en del av fritiden sin som frivillig i Røde Kors sitt samtaletilbud (telefon, chat, mail) for barn og unge opp til 18 år. Han er også klokke- og kunstinteressert.

Eline Høyte

Markedssjef
Telefon: 91857026
eline@eiendomsfag.noMarkedssjef
Telefon: 91857026
eline@eiendomsfag.no

Eline Høyte

Eline Høyte er markedssjef  i Senter for eiendomsfag, med ansvar for salg og marked. Hun nås på 918 57 026.

Av utdanningbakgrunn har Eline bred kompetanse og erfaring fra eiendomsrelaterte virksomheter. Hun har eiendomsfaglig utdanning på Bachelornivå, og har tidligere jobbet for Utleiemegleren, DNB Eiendom og JM Norge.

Hun har et positivt og kreativt hode, hvor markedføring, salg og digitalisering går hånd i hånd. Fritiden sin liker hun å bruke på yoga, ridning og leser bøker.

 

MOTTA TILBUD OM KUNNSKAP- OG KOMPETANSETILBUD

Meld meg på nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev samtykker du til at vi lagrer dine persondata for dette formålet. Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev. Les vår personvernerklæring her.

Støttespillere