Logo – Eiendomsfag

1. september 2020

Regulering av tomter

Reguleringsarbeid står svært sentralt som verdiskapende faktor for eiendomsutviklere. Prosessen er kompleks og styres av et større regelverk som praktiseres ulikt mellom kommuner og mellom ulike saksbehandlere. Viktigheten av å vite hva som er effektivt og rett øker med antall eiendomsprosjekter, og svært mye kan både tjenes og spares ved å forstå lovverket og praktiseringen av denne.

Senter for eiendomsfag i samarbeid med advokatfirmaet SANDS inviterer til fordypning om regulering av tomter.

Tid: Tirsdag 1. september 2020 kl 09:00-15:30.
Sted: Senter for eiendomsfag, Klingenberggata 4, 0161 Oslo.

Programinnhold – med forbehold om mindre justeringer:

  • Planprosessene etter plan- og bygningsloven
  • Reguleringsrisiko og juridisk risiko, bygge- og deleforbud
  • Lokalpolitiske beslutningsprosesser
  • Rekkefølgekrav og utbyggingsavtaler
  • Optimalisering av prosjektverdier
  • Ledelse av reguleringsarbeidet og forhandlinger

Undervisningen holdes av er partner Geir Frøholm, partner Ove-Marthin Granlund og senioradvokat Ola Nygard. Frøholm har bred erfaring innenfor entrepriserett, infrastruktur og OPS samt plan- og bygningsrett. Granlund er spesialisert innenfor skatt og avgift for næringseiendom. Nygard er spesialisert innenfor fast eiendoms rettsforhold, og prosederer jevnlig for domstolene innenfor sine spesialområder.

Deltakeravgift er kr 5.500,- fritatt for merverdiavgift som undervisning. Bindende påmelding. 20 % rabatt for senterets støttespillere.

Meld deg på Regulering av tomter nå!

X

Meld meg på nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev samtykker du til at vi lagrer dine persondata for dette formålet. Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev. Les vår personvernerklæring her.
Skjul

Støttespillere