DATO KOMMER

PROSJEKTLEDELSE FOR PROSJEKTEIERE

Fordypningskurset vil ta for seg prosjekteierperspektivet. Prosjekteiere har fått mye oppmerksomhet i prosjektledelsesmiljøene de senere ti-årene. Men fortsatt sett med den operative prosjektledelsen som utgangspunkt. Da er prosjekteieren en av mange interessenter. Det er på tide vi i stedet ser på prosjekter som et verktøy for prosjekteiere, fra prosjekteieres ståsted.

Senter for eiendomsfag i samarbeid med PhD Sverre Nagell Bjordal inviterer til en dag hvor vi ser nærmere på Prosjektledelse for prosjekteiere. Vi har med oss fagekspertise fra Metier, Marstrand og Høyskolen Kristiania, som presenterer synspunkter med prosjekteierbrillene på.

Formålet med kurset er å gi et prosjekteierperspektiv på prosjekter, fokusert på verdiskaping i eiendomssektoren. Vi forlater tanken om prosjektledelse som et sett teknikker og verktøy for å håndtere jerntriangelet tid, kost og kvalitet, til fordel for administrasjon av prosjekt fra idé til verdirealisering.

Programinnhold:
  1. Prosjekteierperspektiver
  2. Prosjektutvikling
  3. Prosjektgjennomføring
  4. Oppsummering
Om Sverre Nagell Bjordal

Sverre Nagell Bjordal har 30 års erfaring fra eiendom og eiendomsutvikling, som avdelingsdirektør i Statsbygg, administrerende direktør i Mustad Eiendom, IT Fornebu Eiendom og Oslo Areal, og som styremedlem i Backe Prosjekt og Oslofjord Property. De siste 10 årene har han jobbet som konsulent. Sverre har bakgrunn som siviløkonom og bygningsingeniør med prosjekt som spesialiseringsfag. Faglig nysgjerrighet har også ført til en erfaringsbasert master i urbanisme fra AHO og en PhD fra NMBU om eiendomsutvikling som strategisk prosjektledelse. Sverres tilnærming til prosjekt er fra prosjekteiers ståsted, som oppdragsgiver og byggherre.

Dato og sted

DATO KOMMER kl 09:00-16:00. Senter for eiendomsfag, Klingenberggata 4, Oslo.

Deltakeravgift for fysisk oppmøte er kr 5.500,- fritatt for merverdiavgift som undervisning. Ved bestilling av e-billett tilkommer merverdiavgift. Bindende påmelding. 20 % rabatt for senterets støttespillere.

Meld deg på PROSJEKTLEDELSE FOR PROSJEKTEIERE nå!

X

Meld meg på nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev samtykker du til at vi lagrer dine persondata for dette formålet. Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev. Les vår personvernerklæring her.
Skjul

Støttespillere