Nyhet!

Prosjekt som verdiskaping

Prosjekt som arbeidsform får stadig større utbredelse og interesse fra ulike hold. Fra å være en veldefinert oppgave som skal gjennomføres og en organisasjon som skal utføre den, har oppmerksomheten gått i retning av prosjekt som verdiskapingsmetode. Det aktualiserer et strategisk ledelsesperspektiv på prosjektfenomenet og prosjektbasert virksomhet. Prosjekt som verdiskaping reflekterer prosjekteiers ståsted, men tankegodset har implikasjoner for all prosjektpraksis.

Senter for eiendomsfag i samarbeid med PhD Sverre Nagell Bjordal inviterer til en dag hvor vi ser nærmere på Prosjekt som verdiskapning.

Formålet med kurset er å gi et prosjekteierperspektiv på prosjekter, fokusert på verdiskaping i eiendomssektoren. Tilnærmingen gir grunnlag for å forstå utfordringene med prosjektbasert verdiskaping, med sikte på å følge opp prosjektbasert virksomhet på en hensiktsmessig måte. Vi forlater tanken om prosjektledelse som et sett teknikker og verktøy for å håndtere jerntriangelet tid, kost og kvalitet, til fordel for administrasjon av prosjekt fra idé til verdirealisering.

Programinnhold:
  1. Et kritisk blikk på noen etablerte prosjektsannheter
  2. Prosjektutvikling
  3. Prosjektperspektiver
  4. Prosjektgjennomføring
  5. Oppsummering
Om Sverre Nagell Bjordal

Sverre Nagell Bjordal har 30 års erfaring fra eiendom og eiendomsutvikling, som avdelingsdirektør i Statsbygg, administrerende direktør i Mustad Eiendom, IT Fornebu Eiendom og Oslo Areal, og som styremedlem i Backe Prosjekt og Oslofjord Property. De siste 10 årene har han jobbet som konsulent. Sverre har bakgrunn som siviløkonom og bygningsingeniør med prosjekt som spesialiseringsfag. Faglig nysgjerrighet har også ført til en erfaringsbasert master i urbanisme fra AHO og en PhD fra NMBU om eiendomsutvikling som strategisk prosjektledelse. Sverres tilnærming til prosjekt er fra prosjekteiers ståsted, som oppdragsgiver og byggherre.

Dato og sted

23. november 2021 kl 09:00-16:00. Senter for eiendomsfag, Klingenberggata 4, Oslo.

Deltakeravgift for fysisk oppmøte er kr 5.500,- fritatt for merverdiavgift som undervisning. Ved bestilling av e-billett tilkommer merverdiavgift. Bindende påmelding. 20 % rabatt for senterets støttespillere.

Meld deg på Prosjekt som verdiskaping nå!

X

Meld meg på nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev samtykker du til at vi lagrer dine persondata for dette formålet. Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev. Les vår personvernerklæring her.
Skjul

Støttespillere