DATO KOMMER 2024

PRAKTISK STYREARBEID – RETTSLIGE RAMMER OG GODE RUTINER

Senter for eiendomsfag i samarbeid med Advokatfirmaet Wiersholm har gleden av å invitere til vårt årlige styreseminar.

Styreseminaret er praktisk rettet mot utøvere av styrearbeid i norske aksjeselskaper, og egner seg for styremedlemmer samt eiere og ledere i eiendomsorganisasjoner.

Det å sitte i et styre kan være både tid- og ressurskrevende, og det er derfor viktig å vite hva man skal gjøre når, hvilke lover og regler som skal overholdes, samt hvor lang tid prosesser tar m.m.

Innholdet vil være nyttig for personer som innehar styreverv i Single Purpose Selskaper (SPV) innen eiendom.

PROGRAM:
  • Generelt om aksjeselskaper
  • Styreverv i eiendoms-SPV’er
  • Selskapets ledelse – styrets ansvar
  • Styrets oppgaver og plikter
  • Selskapets regnskaper
  • Styrets saksbehandling
  • Selskapets kapital – styrets oppfølging
  • Oppsummering

Lett servering fra kl 15:30-16:00

UNDERVISNINGSANSVARLIG:

Foredragsholdere vil være Tom Rune Lian og Anne Gøril Dyrnes fra Wiersholm. Tom Rune arbeider hovedsakelig med fast eiendom, med vekt på transaksjoner og finansiering, og drift og utvikling av næringseiendom. Gjennom en årrekke har han bistått betydelige finansielle og operasjonelle aktører i næringseiendomsmarkedet med oppkjøp, salg, strukturering og forvaltning. Anne Gøril jobber med prosedyre, tvisteløsning og kontraktsrådgivning for klienter hovedsakelig innenfor handel, service og teknologi. Hun har erfaring med omfangsrike tvistesaker

TID OG STED:

Dato kommer 2024
Senter for eiendomsfag, Lille Grensen 7 i Oslo – like ved Stortinget. Inngang fra Arbeidergata.

Deltakeravgift

Ordinær: Kr 7.500,- pr deltaker.

Våre støttespillere og deltagere i senterets nettverksgrupper har 20 % rabatt på fordypningskurs.

Bindende påmelding.

Meld deg på PRAKTISK STYREARBEID – RETTSLIGE RAMMER OG GODE RUTINER nå!

Våre lokaler

Senter for eiendomsfag holder til i Eiendomsfagets hus i Lille Grensen 7 i Oslo, med Stortinget som nabo. Heisen tar deg til fjerde etasje, hvor du vil finne våre moderne undervisningsfasiliteter samt innbydende fellesarealer som benyttes til pauser og lunsj.

Lunsjen er inkludert i deltakeravgiften, med mindre annet er angitt. Denne serveres i våre lokaler, og blir levert av et anerkjent cateringbyrå som vi har gode erfaringer med.

Vel møtt til faglig kunnskapspåfyll og nettverksbygging hos det ledende etterutdanningsmiljøet for eiendomsorganisasjoner i Norge!

X

Meld meg på nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev samtykker du til at vi lagrer dine persondata for dette formålet. Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev. Les vår personvernerklæring her.
Skjul

Støttespillere