29. august 2022

PRAKTISK STYREARBEID – RETTSLIGE RAMMER OG GODE RUTINER

Seminaret er praktisk rettet mot utøvere av styrearbeid i norske aksjeselskaper og egner seg for styremedlemmer, ledere, ansatte i eiendomsselskaper, eiendomsinvestorer mv. Det å sitte i ett styret kan være en tidkrevende dokumentmølle, og det er derfor viktig å vite hva man skal gjøre når, hvilke lover og regler som skal overholdes, hvor lang tid prosesser tar m.m.

Formål: Seminaret er praktisk rettet mot utøvere av styrearbeid i norske aksjeselskaper. Kurset har generell relevans og vil også være nyttig med tanke på ledere i eiendomsbransjen som innehar flere styreverv i eiendoms-SPV’er.

Seminaret egner seg for styremedlemmer, ledere, ansatte i eiendomsselskaper, eiendomsinvestorer mv.

PROGRAM:
  • Generelt om aksjeselskaper
  • Styreverv i eiendoms-SPV’er
  • Selskapets ledelse – styrets ansvar
  • Styrets oppgaver og plikter
  • Selskapets regnskaper
  • Styrets saksbehandling
  • Selskapets kapital – styrets oppfølging
  • Oppsummering

Foredragsholdere vil være Sverre Sandvik og Olav Perland, begge partnere og advokater i Wiersholm. Sandvik og Perland hører med blant de høyest rangerte advokatene innenfor feltet selskapsrett i Norge. I tillegg vil Thomas Falck  fra Agenda Capital og og Tom Rune Lian fra Wiersholm kommentere underveis. Falck er en av de mest etablerte styrenestorer i norsk næringsliv, noe som også gjelder Lian som har hovedfokus på offentlige og private aktører i eiendomssektoren.

TID OG STED:

Mandag 29. august 2022 kl 15:30-18:30
Senter for eiendomsfag, Klingenberggata 4, Oslo.

Deltakeravgift er kr 5.000,- fritatt for merverdiavgift som undervisning. Bindende påmelding. 20 % rabatt for senterets støttespillere.

Meld deg på PRAKTISK STYREARBEID – RETTSLIGE RAMMER OG GODE RUTINER nå!

X

Meld meg på nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev samtykker du til at vi lagrer dine persondata for dette formålet. Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev. Les vår personvernerklæring her.
Skjul

Støttespillere