29. august 2024

INTEGRERTE TEKNISKE BYGGINSTALLASJONER – BESTE PRAKSIS

Et prosjekt uten feil og mangler og en optimalisert eiendomsdrift krever gode prosesser før, underveis og i etterkant av et prosjekt. I dette fordypningskurset blir vi kjent med «ITB- standarden»

Senter for eiendomsfag i samarbeid med HRP inviterer til vårt årlige fordypningskurs om Integrerte tekniske bygningsinstallasjoner – beste praksis.

Dette lærer du:

Kurset gir deg en innføring i hvordan vi anbefaler anskaffelse og gjennomføring av ITB-ressurser i eiendoms- og byggeprosjekter. Vi ser også på hva du bør tenke på i forbindelse med anskaffelse og integrasjon av tekniske systemer og teknisk prosjektledelse. NS-3935 (ITB standarden) er en sentral del av kurset. Vi ser på beste praksis og hvordan vi kan utnytte og supplere standarden.

Dette fordypningskurset passer for:

Fordypningskurset er egnet for byggherrer, entreprenører, eiendomsfirmaer og personell i prosjekt- og eiendomsdrift, inkludert eiendomssjefer, prosjektledere og tekniske ledere. Det passer også som opplæring for de som går fra prosjekt til eiendomsdrift og ønsker å optimalisere eiendomsdriften.

Program:
  • Introduksjon
  • Organisering av prosjektet med tanke på ITB-rollene
  • Hva skiller rollene med hensyn til ansvar, oppgaver og rollenavn
  • Økt bestillerkompetanse – sikre tydelige ytelsesbeskrivelser til ITB-rollene
  • Innføring i Systematisk ferdigstillelse
  • Innføring i verktøy og hjelpesystemer
Lærekrefter:

Undervisningsansvarlig er Henrik W. Olsen, Forretningsutvikler for ledelse av tekniske fag og ITB i HRP. Henrik er også medlem av SN/K 025 Bygningsautomasjon. Han suppleres av Raymond Sjølund, forretningsutvikler for digital og transformasjon i HRP. Raymond har spesialkompetanse innen ITB og Systematisk ferdigstillelse.

Velg mellom:
  • Fysisk oppmøte
  • Følg undervisningen live på nett
  • E-billett. Tilgang til ferdig redigert opptak, se det når du vil.
Tid og sted:

29.august 2024, kl 09:00-16:00.

Senter for eiendomsfag, Lille Grensen 7 i Oslo – like ved Stortinget. Inngang fra Arbeidergata.

Deltakeravgift:

Ordinær: Kr 7.500,- pr deltaker.

Våre støttespillere og deltagere i senterets nettverksgrupper har 20 % rabatt på fordypningskurs.

Ved bestilling av e-billett tilkommer merverdiavgift. Bindende påmelding.

Meld deg på INTEGRERTE TEKNISKE BYGGINSTALLASJONER – BESTE PRAKSIS nå!

Våre lokaler:

Senter for eiendomsfag holder til i Eiendomsfagets hus i Lille Grensen 7 i Oslo, med Stortinget som nabo. Heisen tar deg til fjerde etasje, hvor du vil finne våre moderne undervisningsfasiliteter samt innbydende fellesarealer som benyttes til pauser og lunsj.

Lunsjen er inkludert i deltakeravgiften, med mindre annet er angitt. Denne serveres i våre lokaler, og blir levert av et anerkjent cateringbyrå som vi har gode erfaringer med.

Vel møtt til faglig kunnskapspåfyll og nettverksbygging hos det ledende etterutdanningsmiljøet for eiendomsorganisasjoner i Norge!

X

Meld meg på nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev samtykker du til at vi lagrer dine persondata for dette formålet. Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev. Les vår personvernerklæring her.
Skjul

Støttespillere