Logo – Eiendomsfag

6.-8. november 2019

Byggesakskurset 2019

Senter for eiendomsfag i samarbeid med Advokatfirmaet Hjort inviterer til vårt årlige Byggesakskurs.

Tid: 6.-8. november 2019 – totalt tre undervisningsdager.
Sted: Senter for eiendomsfag, Klingenberggata 4, 0161 Oslo.

Undervisningen forestås av advokat og partner Anders Evjenth fra advokatfirmaet Hjort. Evjenth bistår både private, statlige og kommunale virksomheter i saken vedrørende fast eiendom. Gjennom sin tidligere erfaring som leder for juridisk avdeling hos Fylkesmannen i Oslo og Akershus, og som prosjektleder for utarbeidelsen av forslag til ny bygningsdel av plan- og bygningsloven, og nåværende praksis har Evjenth oversikt og praktisk erfaring med hele den offentligrettslige siden av eiendomsutvikling, fra planforslag til ferdigattest.

Kurset gir en god innføring både i praktisk saksbehandling og utforming av byggesøknader etter plan- og bygningsloven. I tillegg gis det en grundig innføring i sentrale bestemmelser i loven og TEK 17. Deltakerne får god, systematisk kjennskap til innholdet i plan- og bygningslovens regler, herunder de krav som stilles til lovens formelle og materielle regler. Kurset gjennomgår bl.a. søknadsplikten, krav til søknad, søknadsprosessen, ansvarssystemet, uavhengig kontroll, tilsyn, sanksjoner samt materielle bestemmelser (lovkrav og generelt om tekniske krav).

Deltakeravgift er kr. 12.500,- fritatt for merverdiavgift. Bindende påmelding. Antallsbegrensning. Rabattsats for senterets støttespillere.

Meld deg på Byggesakskurset 2019 nå!

MOTTA TILBUD OM KUNNSKAP- OG KOMPETANSETILBUD

Ja takk, hold meg oppdatert!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev samtykker du til at vi lagrer dine persondata for dette formålet. Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev. Les vår personvernerklæring her.

Støttespillere